Caissa vecka 24

Schacksäsongen 2023/24 är över och därmed tar vi även paus i Cai$$atippandet. Vi avrundar med ett EM-tips som har en trevlig jackpot på 4 miljoner kronor. Ingen har väl undgått att EM i fotboll drar igång nu på fredag och premiärmatchen har nr 1 på kupongen. Det kommer nog att bli många favoritsegrar men även några skrällar så det gäller att hitta dem. Vi har tippat 192 rader (192,-) och sitter alla tecken på ramen har vi minst 12-rättsgaranti. Kupongen blir inte komplett förrän på onsdag 19/6. I och med detta önskar vi alla Cai$$adeltagare en trevlig sommar! Alla kvarstående andelar flyttas över till hösten och vi beräknar att köra igång igen i slutet av augusti när även schackspelandet drar igång igen.

Caissas andelsägare (inom parantes antal andelar och veckor kvar); Jonas B (3, +0v), David N (1, +7v), Mikael F (2, +22v), Birgitta L (1, +23v), Per H (1, +17v), Henrik O (1, +11v) och Krister P (1, +6v).

Vill man vara med och stödja SK Rockaden Umeå och samtidigt (förhoppningsvis) bli en vinnare så betalar man 30,-/andel och vecka till plusgiro 20 17 34-1. Ange namn och ”Caissa” på talongen. Av de 30,- går ca 10,- rakt ner i klubbkassan och ca 20,- går till spel på fotboll, ishockey, trav eller slumpspel varje vecka. Av ev. vinster går 10% till klubben och resten delas ut/återinvesteras bland de med andelar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *