Caissa vecka 20

I helgen är det ombytta roller för oss fotbollstipsfanatiker. Stryktipset avgörs först på söndag och då med Premier Leagues sista omgång. Därför blir det Europatips denna vecka här på Cai$$a, som spelas idag lördag, med ett gäng europeiska fotbollsmatcher på kupongen. Vi har tippat ett system över 192 rader (192,-) som om alla tecken sitter på ramen garanterar minst 12 rätt. För övrigt vann vi 75,- på travet förra veckan. Pengar som vi skickar till klubbkassan + att vi spelar lite hårdare någon vecka framöver.

Caissas andelsägare (inom parantes antal andelar och veckor kvar); Jonas B (3, +0v), David N (1, +11v), Mikael F (2, +26v), Birgitta L (1, +23v), Per H (1, +21v), Henrik O (1, +15v) och Krister P (1, +10v).

Vill man vara med och stödja SK Rockaden Umeå och samtidigt (förhoppningsvis) bli en vinnare så betalar man 30,-/andel och vecka till plusgiro 20 17 34-1. Ange namn och ”Caissa” på talongen. Av de 30,- går ca 10,- rakt ner i klubbkassan och ca 20,- går till spel på fotboll, ishockey, trav eller slumpspel varje vecka. Av ev. vinster går 10% till klubben och resten delas ut/återinvesteras bland de med andelar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *