Caissa vecka 17

I schack finns det en term som kallas desperadodrag. Det känns som vi börjar nå det stadiet även i Cai$$atippandet. Ingen återbäring på ett tag – men vi ger inte upp. Vi ska hitta tillbaka till travet särskilt som det snart är dags för V75 på hemmaplan (11/5) men även denna vecka blir det ett Stryktips. Denna gång dock tippar vi ett matematiskt system över 192 rader (192,-) som ger samma antal rätt som det antal tecken som sitter på ramen. Vi har chansat lite grann när antalet tecken blir färre men å andra sidan var det på det sättet som vi vann ”stort” härförleden.

Caissas andelsägare (inom parantes antal andelar och veckor kvar); Jonas B (3, +0v), David N (1, -6v), Mikael F (2, +29v), Birgitta L (1, +26v), Per H (1, +4v), Henrik O (1, -2v) och Krister P (1, +13v).

Vill man vara med och stödja SK Rockaden Umeå och samtidigt (förhoppningsvis) bli en vinnare så betalar man 30,-/andel och vecka till plusgiro 20 17 34-1. Ange namn och ”Caissa” på talongen. Av de 30,- går ca 10,- rakt ner i klubbkassan och ca 20,- går till spel på fotboll, ishockey, trav eller slumpspel varje vecka. Av ev. vinster går 10% till klubben och resten delas ut/återinvesteras bland de med andelar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *