Caissa vecka 14

Då Cai$$aansvarige varit aningen lat och inte delegerat tippandet denna vecka får det bli ett Stryktips även denna gång. Dels för att travkunnandet är dåligt men även för att veckans fotbollstips är väldigt lockande med 13 grymt svårtippade matcher. Vi har tippat ett system för 192,- som om alla tecken sitter på ramen garanterar minst 12 rätt. Nästa vecka ska vi försöka hitta tillbaka till stallbacken igen.

Caissas andelsägare (inom parantes antal andelar och veckor kvar); Jonas B (3, +0v), David N (1, -3v), Mikael F (2, +22v), Birgitta L (1, +29v), Per H (1, +7v), Henrik O (1, +1v) och Krister P (1, +16v).

Vill man vara med och stödja SK Rockaden Umeå och samtidigt (förhoppningsvis) bli en vinnare så betalar man 30,-/andel och vecka till plusgiro 20 17 34-1. Ange namn och ”Caissa” på talongen. Av de 30,- går ca 10,- rakt ner i klubbkassan och ca 20,- går till spel på fotboll, ishockey, trav eller slumpspel varje vecka. Av ev. vinster går 10% till klubben och resten delas ut/återinvesteras bland de med andelar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *